Resenärer berättar

En av de bästa sakerna med att hyra skoter Idre är att man kan passa på att bege sig ut på ett äventyr, eller avnjuta utsikten i den vackra miljön. Man kan givetvis även använda skotrarna för att på ett säkert och lättvindigt sätt ta sig fram, även om man bara ska ta sig från A till B. Och vi har samlat ihop en rad olika berättelser från människor som begett sig ut på en vinterresa tillsammans med oss.

Vill du dela med dig av din resa?

hyra skoter idreDu behöver inte dela med dig av dina erfarenheter av att hyra skoter Idre, men om du vill göra det kan du skicka in din berättelse till oss och så kan vi publicera den här. Det är alltid bra att kunna ta del av andras erfarenheter, dels för att se vad man kan förvänta sig men även för att få inspiration. Och det är alltid bättre att höra det från folk som hyrt hos oss snarare än från oss, eftersom vi inte ser erfarenheten på samma sätt som de som hyr av oss. Så ditt reseminne kanske hjälper någon annan att planera in sin resa!

Familjen Johansson

”Vi ville göra något som familj som var roligt för alla i familjen, vilket inte alltid är enkelt eftersom vi har barn mellan 8 och 16 år och deras intressen sammanfaller inte särskilt ofta haha. Men lite fart och fläkt gillar ju alla, så vi tog kontakt med Mikkes Skoteruthyrning och så hjälpte de oss med att planera in en riktig familjedag. Vi åkte på en safari, och våra barn (och vi med för den delen) blev väldigt lyckliga när vi fick se fjällripor. Det är definitivt något vi kan tänka oss att göra om nästa år, och kanske får vi se älgar!”

Anna och Peter

”Romantiska resor till sandstränder eller hotell med klorfyllda pooler är inte riktigt vår grej, så när vi planerade in vår semester ville vi ha något annorlunda. Och eftersom vi båda tar semester sent på året passade det bra att göra något snöigt. Vi har dessutom alltid varit friluftsmänniskor, så fiskesafarin där man får fånga och tillaga sin egen fisk lät för lockande för att motstå. Nästa gång vi semestrar överväger hyra skoter idrevi att hyra skoter Idre för att ta oss en tur upp till toppen och åka offpist, för det känns som om man behöver mer än en resa för att kunna utforska allt spännande.”

”Konsultföretaget”

”När vårt företag skulle ha lite team building ville vi göra något tillsammans där man kan gå på after ski, men vi var inte särskilt sugna på att faktiskt åka skidor. På vårt företag har vi en väldigt blandad grupp av människor i olika åldrar, varav några aldrig åkt skidor förut, så vi kände att det inte skulle fungera. Medan vi letade runt efter aktiviteter hittade vi att man kan hyra skoter Idre, och det passade perfekt för oss eftersom det var fartfyllt och snöigt utan att vara alltför ansträngande – Och after ski passar utmärkt som avslutning på dagen.”

Not: Alla har rätt till att få spendera sin lediga tid utan att bli betraktad av andra, och därför har  vi valt att enbart kalla det företag som skickade in sin reseberättelse till oss för Konsultföretaget.