Köpa skoter

230_2014_1_orgKöpa nytt

Att köpa en skoter är en stor investering och ditt skoterköp ar minst lika viktigt för oss som för dig som köpare. Därför är det en självklarhet att du ska få möjlighet att prova flera olika modeller innan du tar ditt beslut om vilken skoter som passar dig bäst. Vi har flertalet modeller hemma som du kan provköra. Tillsammans diskuterar vi sen de för- och nackdelar det finns med de olika maskinerna. Välkommen in till oss för att prova!

Köpa begagnat

Vi säljer även begagnade skotrar och hos oss får du alltid 12-24 månaders garanti på en begagnad skoter. Söker du en speciell modell kan du kontakta oss då det kan vara så att vi har ett byte på väg in. Välkommen att provköra våra olika modeller i begagnatshopen.

Finansiering

Vi kan erbjuda en mycket förmånlig finansiering när du köper en skoter av oss. Vi samarbetar med flera olika finansbolag och kan lämna dig offerter på leasing och avbetalning. Kontakta oss så berättar vi mer om de möjligheter du har att finansiera ditt köp. Vi har också möjlighet att erbjuda er långtidsuthyrning som ett alternativ till att själv köpa en skoter.